1.Arvonnan järjestäjä: RE/MAX Center, Sammonkatu 22-24 lh 13, 33540 Tampere

2.Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilö. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua RE/MAX Centerin organisaatiossa työskentelevät henkilöt.

3.Arvontaan osallistumisaika on 17.05.2020 – 31.08.2020 Arvonta suoritetaan 31.08.2020 mennessä

4.Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan
osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.

5.Palkintona on Kooduu Synergy Pro on tunnelmallinen led-valaisin, jossa on Bluetooth-kaiutin ja viininjäähdytin.

6.Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron tässä arvonnassa olevasta palkinnosta.

7.Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.

8.Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus
julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista RE/MAX Centerin medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. RE/MAX Centerillä on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään RE/MAX Centerin tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Arvonta ei ole kenenkään RE/MAX Centerin ulkopuolisen tahon sponsoroima tai muuten tukema sponsoroima. Facebook ei ole arvonnassa mukana.

9.Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.